AWAS KOPI LUWAK PALSU

Selasa, 10 Mei 2016, Mei 10, 2016 WIB Last Updated 2021-08-10T23:14:09Z
masukkan script iklan disini
masukkan script iklan disini
Rudi mertamu nang omahe Bambang disuguhi kopi.
Jarene Bambang kopine uenak tenan.... Rudi akhire nyruput kopi soale penasaran rasane...
Rudi : "Iki kopi opo tho yo..kok rasane rodo kecut..?"
Bambang : "Iku kopi istimewa, meh podo ambek kopi luwak sing larang regane iku."
Rudi : "Ooo..ngono tho, kopi opo jenenge..?"
Bambang : "Kopi Kucing,aku gae dewe.."
Rudi : "Opo iyo, kok jenenge Kopi Kucing.?"
Bambang : "Soale diolah lewat kucing, kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik sak durunge diolah.
kopi kucing iki dipangan kucing sak durunge diolah dadi kopi bubuk.
Aku terinspirasi karo kopi luwak iku, tapi ben gampang aku gae kucing ae.."
Rudi : "Kucing gelem mangan kopi tha, mbang.?"
Bambang : "Sa'jane yo ora, kopine tak gerus kasar, trus tak campur iwak asin, mari ngono tak pakakno kucing."
(Rudi weteng'e wis mulai rodo mules..)
Rudi : "Terus, piye proses'e mbang...?"
Bambang : "Kopine kan metu bareng telek kucing, gerusan kopine disaring, dikumbah, terus dipepe sampek gariiiiiing, terus digiling maneh sampek alus..
Lha iki kebeneran awakmu sing pertama nyobak Kopi Kucing,
wong yo durung onok sing tak suguhi Kopi Kucing iki.
Aku dewe arep nyobak,ko yo ga kolu...
Piye rasane Kang Rudi,..?"
Rudi : ". kampreeeettttt tenaaann... asemmmm koweee.....!!!
Assuuuueeem.. Assuuuueem...
Iki dudu Kopi Kucing, mbang....
Tapi telek kucing...
Bambang : (ngguyu kemekel nang njero ati.).......
Semoga gak bermanfaat.
Komentar

Tampilkan

Terkini

Followers

+